Posted on

Wat is draagbare technologie:

Zoals gedefinieerd door Vangie Beal:

Draagbare technologie (ook wel draagbare gadgets genoemd) is een categorie van technologische apparaten die door een consument kunnen worden gedragen en bevatten vaak trackinginformatie met betrekking tot gezondheid en fitness. Andere draagbare technische gadgets zijn apparaten met kleine bewegingssensoren om foto’s te maken en te synchroniseren met uw mobiele apparaten, citeren en citeren ongedaan maken.

Effecten van draagbare technologie in ons leven

Ik besloot over dit onderwerp te schrijven, omdat ik tijdens gesprekken met vrienden, buren en kennissen heb opgemerkt dat de meeste mensen niet al te veel nadachten over de impact van draagbare technologie op ons leven in de toekomst. Terwijl consumenten nog steeds discussiëren over of nieuwsgierig zijn naar draagbare technologie, beginnen bedrijven over de hele wereld hun eigen draagbare apparaten te ontwikkelen. Er zijn tegenwoordig zoveel draagbare apparaten op de markt die u kunt kopen en meenemen om uw hartslag, bloeddruk, vet in ons vlees, gewichtsverlies, diabetici, slimme horloges, brillen, kleding, schoenen, sokken te controleren, om er een paar te noemen. Denk aan allerlei ingrediënten in onze voedingsmiddelen die we elke dag kopen en eten in de supermarkten, zodat je nu kunt volgen wat erin zit met behulp van draagbare technologie.

Google Glasses: Google Corporation: Google heeft ons zoveel opwinding gegeven in de wereld van technologie die we tegenwoordig gebruiken. Google-technologie heeft ons leven en onze activiteiten veel gemakkelijker gemaakt als het gaat om onderzoek en ontwikkeling. Er is niets waarnaar u wilde zoeken dat u op Google zou kunnen vinden. Soms is het technisch, maar voor het grootste deel is het een kwestie van het woord in het zoekvak typen en je krijgt meteen je antwoord. Denk er eens over na, jaren geleden moest je uren en dagen naar de bibliotheek gaan om door boeken van vele auteurs te bladeren, fotokopieën te maken van een kopieermachine en het te typen met de gewone typemachine. Maar nu krijgt u binnen enkele seconden uw informatie meteen uit het Google-onderzoeksvak.

Google staat al heel lang in de frontlinie van draagbare technologie. Het bedrijf wilde hun inspanningen niet echt in die technologie steken als een melkkoe voor hen. Maar Apple heeft geprofiteerd van de kansen die voor hen beschikbaar zijn, en om een ​​eenvoudige reden staat Apple nu in de frontlinie. Google heeft “Google-bril wearable” al verfijnd, dat binnenkort beschikbaar zal zijn. Het is er in verschillende soorten en maten, maar niet goedkoop voor de gemiddelde consument. De toekomst van het gebruik van Google-brillen is onmetelijk, zoals ik al eerder in dit artikel zei, dat ons leven veel gemakkelijker gaat worden, maar er is altijd een keerzijde aan alles wat vreugde en geluk brengt. Voor nu, laten we vieren voor een betere toekomst. Ik geloof dat Google waarschijnlijk samenwerkt met de Eye Glass-arena om erachter te komen hoe Google Glass kan worden geconfigureerd voor brillen op sterkte, wow! zou dat niet wat zijn. In de toekomst zou je je onderzoek kunnen doen vanaf je Google-glas, misschien hebben we onze computer niet meer nodig, maar de tijd zal het leren.

Apple Corporation: Apple Corporation is al uitgebracht, het horloge is prachtig van ontwerp, maar vergeet niet dat je je iPhone of wifi-technologie nodig hebt om het optimaal te kunnen gebruiken. Nogmaals, alles om ons heen verandert voordat we het weten. Je kunt heel goed zeggen dat je het nu goed nodig hebt, maar naarmate de wereld verandert, hebben we ze allemaal nodig vanwege de gemakkelijke ondersteuning van dagelijkse activiteiten en gezondheid. Ze zijn niet zo duur, maar er zijn meer geavanceerde draagbare horloges die te duur zijn voor gemiddelde consumenten zoals jij en ik.

Er is nog een ander apparaat in focus dat Commbadge wordt genoemd, het doel is om u handsfree te laten communiceren, waar u ook bent. “De enige draagbare persoonlijke communicator voor iPhone en Android”. Je hebt naadloos toegang tot Siri en de spraakopdrachtfuncties van Google Now. Gebruik gewoon uw stem om berichten te verzenden, vergaderingen te plannen, te bellen en meer. En dat terwijl je telefoon in je zak of in de oplader zit. Ik ben er echter zeker van dat naarmate er meer van deze draagbare apparaten werden ontwikkeld, het goedkoper zou worden om te kopen, net zoals toen onze mobiele telefoon of smart-tv jaren geleden op de markt kwam.

GoPro: Als we het nu hebben over draagbare technologie, vergeet dan niet dat er een ander bedrijf is dat al fortuin heeft gemaakt op dit gebied van draagbare technologie, en het bedrijf heet “GoPro”. Het heeft een draagbare camera voor zoveel dingen die je wilde te doen en te ontdekken, maar ook voor uw huisdieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.