Posted on

Volgens een onderzoek van Gallup en Healthways heeft Texas meer mensen die een ziektekostenverzekering nodig hebben dan enige andere staat. Vorig jaar had 26,8 procent van de Texanen een gezondheidsplan nodig en dat verslechterde tot 27,2 procent, of bijna 6,3 miljoen Texanen, in de eerste helft van 2011. Sinds Gallup en Healthways in 2008 begonnen met het volgen van onverzekerde tarieven, heeft Texas de natie gevolgd in het beheren van gezondheid zorg kosten.

Misschien heb je de gouverneur van Texas, Rick Perry, horen beschrijven hoe zijn staat sinds 2009 37 procent van de nieuwe banen in het land heeft gecreëerd, maar heb je hem ook horen uitleggen hoe Texanen betalen voor gezondheidszorg? Het is bekend dat mensen in noodgevallen 112 bellen. Ambulances sturen nog steeds paramedici en eerstehulpafdelingen behandelen nog steeds mensen in kritieke toestand. Dat is de duurste vorm van zorg, maar het is ook het laatste redmiddel voor mensen die geen zorgverzekering hebben.

Zou het u verbazen als ziekenhuizen de tarieven voor diensten zouden verhogen als ze veel onbetaalde rekeningen hadden? Zou het u verbazen als verzekeringsmaatschappijen de premie verhogen als de ziekenhuiskosten duurder worden? Ambulances, medische hulpdiensten en SEH-personeel kosten geld en het is onrealistisch om te denken dat onbetaalde kosten altijd als liefdadigheid worden afgeschreven.

De dekking van de ziektekostenverzekering in Texas wordt niet door veel banen gedekt

Een deel van het probleem is dat Texas een groot aantal banen in de detailhandel en de dienstverlenende sector heeft, die doorgaans de bedrijfstakken zijn die werknemers het minst van gezondheidsvoordelen voorzien. Texas kan een laag werkloosheidspercentage hebben en nog steeds te veel werkende mensen hebben die de ziektekostenverzekering van Texas niet kunnen betalen.

Volgens een onderzoek van de Kaiser Family Foundation is 71 procent van de onverzekerden in Texas lid van gezinnen met iemand die een voltijdbaan heeft. Bijna 63 procent van de onverzekerde Texanen heeft een baan zonder ziektekostenverzekering. Ambtenaren van Texas hebben de neiging vast te houden aan de door de federale overheid opgelegde minima voor Medicaid, zodat Texanen minder snel hulp krijgen bij de gezondheidszorg via Medicaid in Texas dan in bepaalde andere staten.

Verandering komt naar Texas Health Insurance

Als het gaat om het reguleren van TX-ziektekostenverzekeringstarieven, zult u ook niet veel enthousiasme van de staatsoverheid vinden. Federale maatregelen hebben echter een belangrijke wijziging aangebracht in de ziektekostenverzekering voor Texas. U zult het in geen enkel plan zien dat u vóór de hervorming van de gezondheidszorg hebt gekocht, maar de plannen die nu beschikbaar zijn, hebben een belangrijk verschil met oudere dekkingen. Zelfs de goedkoopste ziekteverzekeringsplannen in Texas vereisen niet langer dat polishouders al hun eigen gezondheidszorg betalen totdat het eigen risico van het plan is voldaan.

De U.S. Preventive Task Force bekeek voorbeelden van gezondheidszorg waarvan werd gezien dat ze de noodzaak van ernstige en kostbare vormen van medische interventie voorkomen. Door de ziekteverzekeringsplannen van Texas te verplichten te betalen voor meer gezondheidszorg die ziekte zou kunnen voorkomen, hebben federale beleidsmakers zich teruggetrokken van het zwaar leunen op late interventies die patiënten niet altijd kunnen redden en hebben ze meer geïnvesteerd in behandelingen vooraf die patiënten kunnen helpen en de medische kosten laag kunnen houden. laag.

Wie zal profiteren van deze uitgebreide dekking in de ziektekostenverzekeringen van Texas? Mensen die zich alleen plannen met het hoogste eigen risico konden veroorloven, kunnen nu aanbevolen gezondheidszorg krijgen zonder contant geld te hoeven bedenken voor co-pay- of co-assurantiekosten of genoeg te hoeven uitgeven om aan het eigen risico van het plan te voldoen. Zorgverleners zouden een afname van de behoefte aan spoedeisende zorg moeten zien, aangezien preventieve gezondheidszorg de behoefte aan laatste wanhopige inspanningen vermindert. Dat betekent minder hoge rekeningen voor SEH-diensten, maar het betekent ook minder onbetaalde claims, aangezien mensen die het zich niet konden veroorloven om naar een dokter te gaan en wachtten tot ze naar de SEH moesten, waarschijnlijk niet in staat zijn om SEH-rekeningen te betalen.

Verzekeringsmaatschappijen zullen hoogstwaarschijnlijk meer gezondheidszorg betalen nu hun leden een dokter kunnen zien zonder eigen kosten. Als aanbieders een einde maken aan de vicieuze cirkel van het verhogen van tarieven om een ​​groeiend aantal onbetaalde rekeningen te dekken, zullen verzekeringsmaatschappijen, net als de rest van ons, uiteindelijk minder betalen voor gezondheidszorg. Hoewel het economisch logisch lijkt, is dat niet de enige reden om ervoor te zorgen dat mensen de benodigde gezondheidszorg kunnen krijgen. Sommigen geloven nog steeds dat mensenlevens waarde hebben. Misschien is het beschermen van dat leven en het beschermen van het idee dat mensenlevens de moeite waard zijn zinvol op een manier die verder gaat dan economie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.